måndag 16 april 2012

ibland blir det klimpigt.

Först skulle vi baka tigerkaka, men vi hade inte tillräckligt med mjöl. Sedan tänkte vi göra tigermuffins istället, men då tog smöret slut till den mörka smeten.

Tills sist blev det någon konstig freestyle på hela grejen. En liten klick sylt här och kanske om vi trycker ner en chokladbit här, sa vi och kletade ner missformade deg- och smetklimpar i formarna som inte ville hållas stilla. Det var ett enda gegg.

När vi till slut var klara tjöt vi av skratt.

Nedanstående bild skall alltså föreställa MUFFINS. Ifall det förblev oklart. De är inte bakade med så mycket kärlek, men de är bakade i takt med frustande skratt.


Jag ser hur ni dreglar.

2 kommentarer:

Malin sa...

Mmm :) Är detta alltså före eller efter gräddningen (det är ju ändå smeten som är godast)

KAROLINA sa...

Detta var innan gräddningen.

Slutresultatet blev inte så estetiskt, men det var faktiskt ganska gott med vanilj.chokladbits-kakaomuffins.