torsdag 11 november 2010

skrumpnad.

Varje kväll gnider jag in Nivea Creme i mitt fejs. Ni vet, den där blåa plåtburken som funnits sedan tidernas begynnelse.

Varje morgon är mitt ansikte ändock så torrt att hudcellerna yr ifall jag skakar på huvudet.

Jag överväger ifall jag skall ta steget ut till nästa nivå av smörjmedel.

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag hörde en gång att hudspecialister har ett uttryck som heter "niveahud", att de som använder nivea får en speciellt torr hud. Det fick mig att sluta använda den blåa burken. Men... det kanske inte finns nåt sånt uttryck på riktigt. Lite skrämmande ändå!

kusin em

KAROLINA sa...

Va oj nej! Här har jag gått och smörjat in mig i veckor och undrat varför det inte hjälper...men vid närmare eftertanke så brukar ju min hud faktiskt inte ännu vara så här torr den här årstiden, alltså förrän det börjar vara minusgrader dygnet runt. Undrar ifall "apotekstanterna" sku kunna tipsa mig om bra produkter..?

Anonym sa...

Fiskoljekapslar fuktar huden inifrån... mycket bättre! :) Du skriver roligt!

KAROLINA sa...

Men det skall jag testa! Tack för tipset!

Eva sa...

Hej kära vän

Jag har lidit av skrumpen hud och torr hud så länge jag kan minnas. Tills jag hittade mirakel krämen, hudserien för två år tillbaka. Den är aningen prisvärd (typ kring 20 €), men ack så värd priset. Body Shops E-vitamin serie. Jag använder den året om men mest på hösten/vintern och den torra huden som jag lidit av i alla mina tonår är ett minne blott. Testa!

http://bodyshop.fi/tuotteet-kasvot-e-vitamiini.shtml

KAROLINA sa...

Det skall jag göra! Det är ju faktiskt så illa ställt att till och med huden på mina ögonlockar "flaschar sig" ifall jag inte digert kletar in nåt i ansiktet minst två gånger om dagen. Så fiskoljekaplar och e-vitamin serie à la Body Shop, här kommer jag!

Tack!