torsdag 25 augusti 2011

sverige, här kommer vi!

Vi tar ledigt imorgon för ikväll drar vi till Sverige för några dagar. Det är tänkt att vi skall hyra bil och självaste JAG skall agera chafför. Jag vet inte riktigt vem som tänkte där eller hur de tänkte.

Jag tänker i varjefall att det kan bli en dyr historia det här. Eller en rolig historia. Eller historien om hur systrarna Klingenberg körde vilse. Till exempel.

Sign. Kvinnan som kör bil kanske tio gånger i året. Högst.

5 kommentarer:

Anonym sa...

De finns ju såndär zero liability försäkring på hyrbilar så de allti e allas andras fel hu tokit man en kör & bolaget betalar allt.. :D

Fast int böver du nu någe sån, svergies trafik eju lugn..

Malin sa...

kör försiktigt! Vem av systrarna åker du med? Ha så roligt, och om ni kör förbi Uppsala kan ni slå en signal till Maria, hon skulle säkert bli glatt överraskad :)

systern till den ovanstående sa...

Ja det skulle jag! Fast nu är det ju inte så mycket överrask, kanske. Men kom förbi vetja! Vi har just bakat kladdkaka.
Det känns förresten konstigt när du skriver att systrarna Klingenberg ska på äventyr, för det är ju jag och Malin, det. Men sen känns det bra. Att det finns flera Klingenbergssystrar, alltså.

Anonym sa...

nämen systrarna klingenberg är ju jag och Hanna!

KAROLINA sa...

Den ena av de, tillsynes, många systrarna Klingenberg har läst era roliga kommentarer först idag, måndag. Annorstädes skulle säkerligen några kvinnliga Klingenbergare passat på och tagit en sväng till Uppsala. Äsch.

Men för att spräcka gåtan om vem denna syster denna gång var, kan förtälja att jag hänvisade till systern Alexandra i mitt blogginlägg.