onsdag 23 februari 2011

kommentarfiskaren.

Jag känner att jag behöver fråga er nåt för att ni skall kommentera.

Men vad?

Ja nu vet jag!

Tipsa mig om ett bra resemål att resa till i pissfebruari.
Kriterier: över +20grader varmt gärna mer, flygresan får inte ta mer än 6timmar, en lady på ses-sju år skall också trivas.

Tack.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan tyvärr inte tipsa om något resemål, har självg aldrig varit till något varmare land. Mina utlandsresor är annars också väldigt få, en gång till en hamn i Tyskland (där jag inte ens steg i land) och så vår resa till Norge med dina föräldrar. Ja och så Sverige men det räknas ju inte :)

Önskar dig en trevlig kväll!

/Kusin G

Anonym sa...

jag har letat resor med samma kriterier. Det finns nästan bara två okej (soliga och varma) alternativ inom 6h. Egypten och Kanarieöarna.
Nu känns väl kanske inte Egypten så aktuellt heller, även om jag nog tror att man kan resa rätt tryggt där. Så då blir väl Kanarieöarna kvar. Där kan du boka in dottern på bamseklubben och så ligger du själv och läser en bok i solen. Prima! Du får en 2 veckors resa för runt 1500e. Du kan säkert hitta billigare om du inte är så kräsen med hotell och bamseklubbar.

kram
kusin Em

sannabenita sa...

Bra påhitt med frågan..skall själv o laga nåt sånt för att få kommentarer.. :) Det känns liksom mera så att nån läser då!
Mitt Resetips till dig är Madeira..ingen aning om hur det är där(eller Var den ligger för den delen, förän jag googla det..) men har hört bara bra om stället!:D (det är en ö som hör till portugal, lite norr om kanarieöarna..i havet..där..eeh) Jag var säkert till stor hjälp, men dessutom så får du nog j**ligt bråttom ifall du ska resa under pissfebruari månaden, denna år..
Så hopp on the train, åk lite norrut o kom hit! Det brukar vara ca.+ 20grader inomhus på flesta ställen och tågfärden kan lätt ta 6-8 timmar från Åbo och tösen behöver bara en retur resa!!:D Tack o hej leverpastej, hälsar Löö Reseledarén.. <3

Hanna sa...

Åk till Thailand istället för Kanarieöarna. Egypten vill man väl kanske inte resa till just nu... Flyget tar visserligen lite mer än 6 timmar men inte så mycket mer och med nattflyg går det som en dans.

Alexandra sa...

Spanien som t.ex. teneriffa eller gran canaria. Billigt,barnvänligt, nära och tillräckligt varmt ;D

KAROLINA sa...

Jag kan inte hjälpa det men uppenbarligen har jag lite fördomar mot Kanarieöarna. Dumt egentligen, för jag har ju aldrig varit på någon av de öarna.

Resan kommer att ske först nästa vinter, så jag hinner väl sluta vara skeptisk gentemot kanarieöarna. Men jag passade alltså på att fråga er om resetips för att få lite aningar om vart det lönar sig att åka och hur mycket pengar man skall spara. När jag reser ensam med barn så vill jag ha allt på klart och reserverat innan. Annars skulle jag nog bara hoppa på första bästa flygplan som flyger mot värme.

Jag skall drömma vidare. Tack för tipsen.