måndag 14 juni 2010

hushållssysslor.

Jag håller på att vika, sortera och hänga upp byk. Det är så innerligt ensidigt att jag var tvungen att återuppliva min tankeverksamhet med hjälp av bloggvärlden, för en stund. Med andra ord tog jag en kreativ paus. Har ni några hushållssysslor som ni mer än gärna undviker eller tar pauser ifrån?

Ni vet det där som får er att säga: Jag ska bara... först.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Att diska!

/K.S

Saara sa...

Allt.

Finns bakreceptet på internet tar jag en snabbtitt på Facebook när jag egentligen bara ska kolla hur mycket mjöl det egentligen handlade om. Och sitter där en halvtimme senare.

Vilker påminner mig om att jag borde åka iväg till jobbet och inte sitta här hemma, haha. Internet borde avskaffas.

Malin sa...

tvätta fönster. Jag har fortfarande, efter tre år, inte tvättat alla fönster i huset.

ANna sa...

Allt hushållsarbete är sådant. Som nu- jag borde städa men istället gick vi i bastun, jag lackade mina och flickornas naglar och nu sitter jag här....

hannah sa...

Samma som Malin. Jag tvättar INTE fönster. Inte så länge jag ser ut genom dem.

KAROLINA sa...

K.S: Att diska är hemskt blött. Ogillas här också! (som tur har jag diskmaskin)

Saara: Precis sådär är jag också!

Malin och Hannah: Skönt att höra! Jag har en gäng tvättat alla fönster i denna lägenhet. Det var våren 2008 i någonslags inflyttningsentusiasm. Efter det tror jag ETT fönster fått sig EN omgång. Men bara på insidan, sen tappade jag stinget.

KAROLINA sa...

Anna: Du kan ju gissa hur det ser ut här nu. Som om en liten virvelvind skulle ha svept förbi. Jag hittade en halväten banan i vår bastu.