lördag 6 mars 2010

nytt intresse.

Blev så nedslagd av de facto att jag verkligen inte orkar göra nåt annat än jobba de veckoslut jag har barnfritt så jag bestämde mig för att ta en rask promenad i det sista solskenet. Kameran får hänga med så att jag imorgon kan pina er med tråkiga-foton-på-vintriga-vyer-inlägg. Ni vet dom där fotografierna man sen aldrig gör nåt med. Istappar från en takås, en översnöad bil, fotspår på isen, en snöig skog. Just sådana bilder ska jag fotografera.

(Dit rök nog mina sista följare. Om jag överhuvudtaget har några. Har på känn att de enda som läser är på något sätt släkt med mig).

5 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha. jag ser i alla fall fram emot dina "tråkiga" bilder. du skriver så roligt att jag nog skulle följa bloggen även om jag inte hade varit släkt med dig. följer ditt hälsosamma nya liv med spänning, det där med att ta trapporna är allt för krävande för mig tyvärr. jag bor ju på tredje våningen. flämt.

emma

Anonym sa...

Anonym emma som e släkt eju int anonymt :P

sannabenita sa...

Jag är inte släkt!! o jag följer med..faktist varje dag.. :) Keep on coming dina roliga funderingar och lyxliv med smörrebröd i sängen.. :) Lööv it and lööv you! Ps. har du annars dela med dig addressen med nå andra än släktingar..o mig..?!
Och annars partII om du har varit in på min blogg så har du säkert märkt att det sket sig! :/
Men tappra jag startade på nytt.. www.besos.papper.fi S i besoS har bara kommit till..
Ha det! <3

KAROLINA sa...

Tjohoo! Nu blev man allt glad att nån gav sig till känna och säger att ni läser mitt svammel. Det är ju därför jag skriver. Annars kunde jag lika gärna skriva ett Word dokument och spara allt i en fil på datorn. Men det känns ju lite onödigt. Blev riktigt inspirerad. Tack ska ni ha!

Emma: Kul att du läser, visste inte om det. Men rykten lär sprida sig snabbt i den Klingenbergska klanen.

Och Sanna: Jag checkar din blogg varje dag så du får nog lov att forsätta skriva så man vet vad du håller på med!! Jag märkte att det hänt nåt med gamla bloggen.

Ha det gott, gott folk!

Maria-kusin sa...

Jag läser också med stor behållning. Du kan ju trösta dig med att det här med att "bara släkten läser" i ditt fall skulle leda till en enorm läsarskara om alla skulle hitta hit... Jag tycker i alla fall att det är kul att du bloggar, du skriver väldigt roligt.